Sabtu, 30 Agustus 2014

λαμβανομένων των

ιατροδικαστικών υπολογιστών

Το πεδίο της εγκληματολογίας υπολογιστή αναπτύχθηκε κυρίως από το προσωπικό επιβολής του νόμου για τη διερεύνηση των ναρκωτικών και οικονομικά εγκλήματα. Απασχολεί αυστηρά πρωτόκολλα για τη συλλογή πληροφοριών που περιέχονται σε μια ευρεία ποικιλία των ηλεκτρονικών συσκευών, χρησιμοποιώντας ιατροδικαστική διαδικασίες για να εντοπίσετε τα διαγραμμένα αρχεία και κρυφές πληροφορίες.

Ιατροδικαστική υπολογιστών καθήκοντα περιλαμβάνουν την καταγραφή όλων των πληροφοριών που περιέχονται σε μια συγκεκριμένη ηλεκτρονική συσκευή χρησιμοποιώντας είτε ένα αντίγραφο ιατροδικαστική τεχνική ή με μια εικόνα του συνόλου ή ενός τμήματος της συσκευής. Μια εγκληματολογική αντίγραφο παρέχει ένα ακριβές αντίγραφο του σκληρού δίσκου ή συσκευής αποθήκευσης. Κανένα από τα μεταδεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της τελευταία ημερομηνία πρόσβασης, έχει αλλάξει από την αρχική. Ωστόσο, το αντίγραφο είναι ένα ζωντανή έκδοση, έτσι ώστε η πρόσβαση στα δεδομένα σχετικά με το αντίγραφο, ακόμη και μόνο για να δούμε τι υπάρχει, μπορεί να αλλάξει αυτό το ευαίσθητο μεταδεδομένων.

Αντίθετα, κάνοντας μια εγκληματολογική εικόνα των απαιτούμενων πληροφοριών βάζει ένα προστατευτικό ηλεκτρονικό περιτύλιγμα γύρω από το σύνολο της συλλογής. Η συλλογή μπορεί να αντιμετωπισθεί με ειδικό λογισμικό, καθώς και τα έγγραφα μπορούν να ανοίξουν, προέρχονται από τη συλλογή, και εξετάζεται χωρίς να αλλάζουν τα αρχεία ή τα μεταδεδομένα τους.

Άλλες ιατροδικαστική καθήκοντα περιλαμβάνουν τον εντοπισμό και την πρόσβαση σε αρχεία που έχουν διαγραφεί, βρίσκοντας μερική αρχεία, το ιστορικό αναζήτησης στο Διαδίκτυο, ρωγμές κωδικούς πρόσβασης, καθώς και τον εντοπισμό πληροφοριών που βρίσκονται στο χαλαρό ή μη εκχωρημένο χώρο. Slack χώρος είναι η περιοχή στο τέλος ενός συγκεκριμένου συμπλέγματος σε έναν σκληρό δίσκο που περιέχει δεδομένα? ελεύθερος χώρος περιέχει τα απομεινάρια των αρχείων που έχουν διαγραφεί αλλά δεν διαγράφονται από τη συσκευή, όπως διαγραφή απλά αφαιρεί το δείκτη προς τη θέση ενός συγκεκριμένου αρχείου σε έναν σκληρό δίσκο, δεν είναι το ίδιο αρχείο.

Ηλεκτρονική Discovery

Ηλεκτρονική ανακάλυψη έχει τις ρίζες της στον τομέα της υποστήριξης των αστικών διαφορών και ασχολείται με την οργάνωση των ηλεκτρονικών αρχείων που χρησιμοποιούν επισυνάπτονται τα μεταδεδομένα τους. Λόγω του μεγάλου όγκου που αντιμετωπίζουν, τα αρχεία αυτά συνήθως ενσωματώνεται σε ένα σύστημα ανάκτησης της ασκήσεως της προσφυγής για να καταστεί δυνατή η εξέταση και η παραγωγή σε μια εύκολη μεθοδολογία. Νομικές αρχές διαχείρισης των δεδομένων που χρησιμοποιούνται, συμπεριλαμβανομένων των κανόνων επιμέλεια και μεθοδολογίες παραγωγής.

Ηλεκτρονικές εργασίες ανακάλυψη αρχίζουν συνήθως μετά από τα αρχεία σταματούν. Μεταδεδομένα αρχείων που χρησιμοποιείται για να οργανώσει και να καταστρέψει τις συλλογές. Τα έγγραφα μπορούν να εξεταστούν σε εγγενή μορφή αρχείου ή μετατρέπονται σε TIF ή PDF εικόνες για να καταστεί δυνατή η σύνταξη και εύκολη παραγωγή.

Κοινή Δυνατότητες, Διαφορετικές Φιλοσοφίες

Ιατροδικαστικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών μεθόδων ανακάλυψης μοιράζονται κάποιες κοινές δυνατότητες. Μία είναι η ικανότητα να παράγει μια απογραφή της συλλογής, επιτρέποντας σχολιαστές να δείτε γρήγορα τι είναι σήμερα. Ένας άλλος λόγος είναι η ικανότητα να καθορίσουν μια κοινή ζώνη χρόνο για να τυποποιήσουν σφραγίδες ημερομηνίας και χρόνου σε μια συλλογή. Χωρίς αυτή την τυποποίηση, μπορεί να εμφανιστεί μια απάντηση e-mail για να έχουν δημιουργηθεί πριν από το αρχικό e-mail.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar